Onze dienstverlening

Zoveel soorten mensen, zoveel soorten ondernemingen. Wij zien het als onze taak de ondernemer op ons vakgebied zoveel mogelijk te ontzorgen.

 

Als onze meerwaarde voor de ondernemer zien wij dat we hem ondersteunen in alle financieel administratieve taken die hem storen bij het voeren van zijn of haar onderneming. Natuurlijk valt daarbij te denken aan de hele financiële administratie, van bonnetje tot jaarrekening, maar ook de aangiftes bij de Belastingdienst van zowel de omzetbelasting als de winstbelasting. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in de facturering en debiteurenbewaring, tevens ook de inkopen en betalingen.

 

Op deze manier gaat uw administratie altijd gewoon door, terwijl u zich met uw onderneming bezighoudt!

 

Afhankelijk van de situatie van de ondernemer kunnen we op maat een offerte maken. Beginnende ondernemers hebben een ander soort problematiek en hoeveelheid werkzaamheden dan een onderneming die al wat jaren loopt. Hiertoe kunnen wij factureren op basis van een vaste prijs behorende bij een bepaald pakket, dan wel op urenbasis.

 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons en kom eens een kop koffie drinken, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.