Wie zijn wij?

  

Jarenlang werkten wij samen op een financiële administratie en merkten daarbij dat we een goed functionerend team zijn en elkaar goed aanvullen. Graag willen wij dit gebruiken om kleine bedrijven te ondersteunen en hebben daarom PaapPeetoom opgericht om dit met passie te kunnen doen.

 

Missie: PaapPeetoom is een in Haarlem gevestigd administratiekantoor en werkt voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers). Wij zien onszelf als het verlengstuk van de ondernemer / organisatie en verrichten de werkzaamheden die daarbij horen. U onderneemt, wij doen de administratieve verplichtingen die daarbij noodzakelijk zijn en dat alles tegen heldere - en redelijke tarieven.


Sander Paap

Al jaren ben ik werkzaam in financiële administraties in diverse sectoren. Tezamen met mijn opleiding HEAO-accountancy biedt dat voldoende bagage om voor alle mogelijke organisaties een heldere gedegen boekhouding in te richten en te onderhouden.

 

Ik beleef er plezier aan de informatie van de klant voor hem of haar te ontsluiten en daarmee inzicht te bieden in hetgeen belangrijk is te weten als ondernemer.

 

In mijn privé-leven doe ik met veel passie aan hardlopen, wandelen en verdiep me in de stamboom van mijn familie (genealogie).

 

De administrateur en de ondernemer moeten een team zijn, dat is mijn filosofie. Ik vul aan waar de klant tekort komt. Dat werkt mijns inziens het beste.


Tanja Peetoom

Na jarenlange financiële ervaring bij verschillende ondernemingen in verschillende branches, heb ik nu besloten om als zelfstandige deze diensten aan kleine ondernemers aan te bieden.

 

Mijn eerste zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Ik kan u helpen om uw boekhouding op te zetten en bij te houden. 

Daarnaast denk ik dat veel ondernemers gebaat zijn bij een duidelijke en/of persoonlijke benadering. Niet te ingewikkeld, maar gewoon

concreet over wat er in de administratie allemaal te doen valt.

 

Bij PaapPeetoom is uw administratie in goede handen. 


Testimonials

"Sinds de start van mijn bedrijf anno 2006 wordt mijn boekhouding na alle tevredenheid verzorgd door Dhr. Paap. Met goede zorg en kwaliteit hoop ik met de start van deze samenwerking nog lang van Dhr. Paap zijn diensten gebruik te kunnen maken. Vakkundig, punctueel en uiteraard een aanrader! Succes met jullie samenwerking. 

Youniek te Beverwijk" 

__________________________________________

 

"Tanja, in een korte tijd heb je je waarde bewezen door je proactieve houding en oplossingsgerichte werkwijze. 

Een betere boekhouder hadden wij ons niet kunnen wensen."

 

__________________________________________

 

"Sander Paap doet over een reeks van vele jaren op voortreffelijke en betrokken wijze de financiële administratie voor een klein ingenieurs bureau actief op het gebied van onderzoek voor de luchtvaart technologie. Hij geeft vele zeer nuttige  

tips. De samenwerking wordt door ons zeer gewaardeerd. Website www.use2aces.com. 

 

Sinds 3 jaar verricht hij deze activiteiten op uitnemende wijze ook voor de Stichting Vliegende Start. Website www.slepenopterlet.nl"

__________________________________________

 

"Sander is een uitermate betrouwbare boekhouder, die bijna 10 jaar voor ons heeft gewerkt. Wij hebben van onze accountant, noch de belastingdienst nimmer een klacht ontvangen. Dat zegt toch wel iets!"

__________________________________________ 

 

"Een persoonlijke, meedenkende en accurate partij die nooit beroerd is om een stapje vooruit te denken en te maken."